Re: Tychy 2015 r.
Re: Re: Tychy 2015 r.
Kolejna wizyta u Tyszka i jego rodziny
Tyszek
Tyszka
Tyszątka w liczbie 4 sztuki
Takie tam ptaszki pod i obok gniazda
Tyszek
Tyszka
Tyszątka w liczbie 4 sztuki
Takie tam ptaszki pod i obok gniazda
Klikając w KOLOROWY TEKST otworzysz ► FILM w witrynie youtube! Dobrej zabawy Aby obejrzeć zdjęcie w większym formacie otwórz je w nowej karcie
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Czwóreczka pięknie lata, ale do obiektywu wolą pozować na stojąco Tyszek też nie poczekał, aż wyciągnę aparat. Rzucił jedzonkiem i zwiał Młódź ma 77-84 dni, więc ... pożegnania nadszedł czas Wracajcie za rok
Klikając w KOLOROWY TEKST otworzysz ► FILM w witrynie youtube! Dobrej zabawy Aby obejrzeć zdjęcie w większym formacie otwórz je w nowej karcie
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
SEZON 2019
Hurraa ! JEST !!! Od wczoraj. Na 99 % to nasz Tyszek Umęczony drogą z pobielonymi nogami i elsą Niestety na razie obrączka jest tak brudna, ze nie do odczytania Do czasu !
Fotka Marty Dziękuję
[
Hurraa ! JEST !!! Od wczoraj. Na 99 % to nasz Tyszek Umęczony drogą z pobielonymi nogami i elsą Niestety na razie obrączka jest tak brudna, ze nie do odczytania Do czasu !
Fotka Marty Dziękuję
[
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Taaddaammm ! To nie jest Prima Aprilis !!!
Są oba Tyszki Dzisiaj rano doleciała Tyszka
Są oba Tyszki Dzisiaj rano doleciała Tyszka
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
-
Re: Tychy 2015 r.
Wiosenne porządki
Byłam ! Widziałam !
Tyszki dom meblują. Miziają się Czekałam na seksik ale się nie doczekałam
Nie tylko ja patrzyłam na boćki
Tyszki dom meblują. Miziają się Czekałam na seksik ale się nie doczekałam
Nie tylko ja patrzyłam na boćki
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Dziękujemy za fotki Siedzą na jajach, ciekawe na ilu ?
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
-
Rozumiem, że ta kamerka u góry nie działa?
Niestety Jak przejrzałeś temat, to w 2017 r. gdy Tyszek oplątał sobie sznurek, histeryczna część podglądaczy zaczęła nasyłać na właścicieli terenu różne służby- straże pożarne i miejskie, urzędników, jakby to Oni zawiązali Tyszkowi obroże na nogę Kto by takie najazdy wytrzymał ??? A tak,czego oczy nie widzą ... to i nie kusi wykonywać dziwne telefonySąsiad Tyszków pisze:Rozumiem, że ta kamerka u góry nie działa?
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Nie chciał się Tyszek ruszyć Pilnuje małżonki i jaj Ciekawe ile ich jest w dołku ?
Jak się Tyszka ruszyła to stanął mi na wieki wieków aparat foto czyli 10-letnia "Idioten Camera"
Jak się Tyszka ruszyła to stanął mi na wieki wieków aparat foto czyli 10-letnia "Idioten Camera"
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Dzisiejsza wizyta u Tyszków Tyszkowa na polowaniu, Tyszek przyleciał ukłonić się i odstraszyć jakiegoś intruza Dzieci w tym sezonie nie mają, nie wiemy dlaczego. Jaja były
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
To sezon 2020 czas zacząć
Wczoraj, popołudniem wrócił TYSZEK.
Potwierdzone, że to on Dzisiaj obrączkę odczytał Wiesław- obrączkarz, bocianolub
Fotka z tel. Autor Henry - Gospodarz, na Jego terenie znajduje się gniazdo Dziękujemy Sezon nie był udany Para straciła ( prawdopodobnie) jaja i nie wyprowadziła lęgu.
Wczoraj, popołudniem wrócił TYSZEK.
Potwierdzone, że to on Dzisiaj obrączkę odczytał Wiesław- obrączkarz, bocianolub
Fotka z tel. Autor Henry - Gospodarz, na Jego terenie znajduje się gniazdo Dziękujemy Sezon nie był udany Para straciła ( prawdopodobnie) jaja i nie wyprowadziła lęgu.
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Sezon 2021
7 kwietnia powrócił Tyszek ( odczytany, potwierdzony ). Wraz z nim partnerka, która po kilku dniach zniknęła. Ale ... znalazła się nowa panna Tyszkowa Z biżuterią !
Przypominam -
Tyszek obrączkowany przez Wiesia Chromika w 2012 r. w gnieździe w Wygorzelu
nowa Tyszkowa obrączkowana w 2012 r. przez braci Siekierów w miejscowości Raszowa ( Opolszczyzna) , była odczytywana od 2015 r. na gnieździe w Lędzinach.
7 kwietnia powrócił Tyszek ( odczytany, potwierdzony ). Wraz z nim partnerka, która po kilku dniach zniknęła. Ale ... znalazła się nowa panna Tyszkowa Z biżuterią !
Przypominam -
Tyszek obrączkowany przez Wiesia Chromika w 2012 r. w gnieździe w Wygorzelu
nowa Tyszkowa obrączkowana w 2012 r. przez braci Siekierów w miejscowości Raszowa ( Opolszczyzna) , była odczytywana od 2015 r. na gnieździe w Lędzinach.
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
W niedzielę, 27 czerwca Wiesław obrączkował TYszkowe potomstwo w ilości 4 szt Piękne, zadbane
Fotki-screeny z reportażu :
Fotki-screeny z reportażu :
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy