LOTKA i PIÓREK 2018 r.
Re: LOTKA i PIÓREK 2018 r.
16 sierpnia
Wyloty i powroty
Lotka, jak rano wyleciała, tak do nocy nie wróciła
17 sierpnia
Młody wylatuje na dłużej. Rano na kilka godzin. Nawet Piór był zdziwiony, że młody nie przyleciał mu na ogonie
Lotki nadal nie ma
Do czasu Cień żebrzący pojawił się ...
Wyloty i powroty
Lotka, jak rano wyleciała, tak do nocy nie wróciła
17 sierpnia
Młody wylatuje na dłużej. Rano na kilka godzin. Nawet Piór był zdziwiony, że młody nie przyleciał mu na ogonie
Lotki nadal nie ma
Do czasu Cień żebrzący pojawił się ...
Klikając w KOLOROWY TEKST otworzysz ► FILM w witrynie youtube! Dobrej zabawy Aby obejrzeć zdjęcie w większym formacie otwórz je w nowej karcie
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Młody z dnia na dzień wybiera się na coraz dłuższe wypady poza gniazdo Widać czas rozstania nadchodzi wielkimi posuwistymi machnięciami bocianich skrzydeł
Dokumentacja naszego czujnego obserwatora TO JA - młody wybywa szukać jedzenia? Czy Pióra z jedzeniem?
Po 2 godzinach powrót
Dokumentacja naszego czujnego obserwatora TO JA - młody wybywa szukać jedzenia? Czy Pióra z jedzeniem?
Po 2 godzinach powrót
Godz. 13,20
O 8,46 Wiercik wystartował ... czyżby ??? Już ???
Przyleciał Piór, postał, czekał ... poleciał
Lotko-Nielotko niewidziana od 16 sierpnia Lotko Cnotko - mamo dwóch maluszków ... dokądkolwiek poleciałaś - LEĆ ! i doleć
O 8,46 Wiercik wystartował ... czyżby ??? Już ???
Przyleciał Piór, postał, czekał ... poleciał
Lotko-Nielotko niewidziana od 16 sierpnia Lotko Cnotko - mamo dwóch maluszków ... dokądkolwiek poleciałaś - LEĆ ! i doleć
Klikając w KOLOROWY TEKST otworzysz ► FILM w witrynie youtube! Dobrej zabawy Aby obejrzeć zdjęcie w większym formacie otwórz je w nowej karcie
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Wrócił Piór a tu spokój, cisza, nikt nie jęczy, nie klęczy
Błogość
Błogość
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Wierciku, Wierciku Lecisz już dobę. Pewnie jesteś daleko od gniazda Lataj wysoko, bierz przykład z tatki i wracaj , wracaj, wracaj
]
]
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Piórek wraca do gniazda Od wczoraj już tylko na odpoczynek Zanim wylądował, jeszcze nam się pięknie zaprezentował Może chciał nas uspokoić, że już trochę się podtuczył
Spójrzmy bliżej na tego żylastego Piórka
Nie ma czasu trzeba nabierać siły, podróż długa i niebezpieczna
Znajdź skrzydło Piórka
Spójrzmy bliżej na tego żylastego Piórka
Nie ma czasu trzeba nabierać siły, podróż długa i niebezpieczna
Znajdź skrzydło Piórka
Jeszcze kilka wczorajszych fotek
Start Pióra skoro świt ( 5,09 ) uwiecznił TO JA
Nieloty i loty Lis
i takie tam czarne
Na noc Piórek karnie wrócił do domku
Start Pióra skoro świt ( 5,09 ) uwiecznił TO JA
Nieloty i loty Lis
i takie tam czarne
Na noc Piórek karnie wrócił do domku
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Poranek ... z dokładnością piórową
Fotka TO JA
Fotka TO JA
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
To co Kochani ?
Ogłaszamy koniec sezonu ?
Wczoraj o 9,00 Piórek się pięknie pokłonił i poooleciał
Fotki TO JA
Leć Pióreczku , baw się dobrze i pamiętaj, że czekamy wiosną
Czarne też wiedzą, że mogą bezkarnie siadać na kamerce
Ogłaszamy koniec sezonu ?
Wczoraj o 9,00 Piórek się pięknie pokłonił i poooleciał
Fotki TO JA
Leć Pióreczku , baw się dobrze i pamiętaj, że czekamy wiosną
Czarne też wiedzą, że mogą bezkarnie siadać na kamerce
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
► Wyloty naszych w obiektywie TO JA
Dobrej zabawy
Dobrej zabawy
Bardzo nie lubie rozstań...smutne to ..nostalgia mnie ogarnęła...pocieszeniem,że z wiosną wrócą <3